Коли мова заходить про немовлят, багато хто з нас уявляють чарівних крихіток з милими щирими посмішками. Ми хочемо, щоб вони були здоровими і щасливими, але декому щастить не так, як більшості.

Geplaatst door Help Batya op Dinsdag 11 december 2018

В сім'ї Наффи і Рашелі Голдман народилася дівчинка з жахливими аномаліями. Вона народилася сліпою, глухою, з розщепленням хребта, і неможливістю дихати самостійно. Але батьки люблять її, незважаючи ні на що.

Голдмани дізналися про захворювання плода ще під час УЗД. Тоді лікарі їм порадили зробити аборт, адже ця дитина приречена на страждання. Але пара відмовилася, вважаючи, що шанс повинен бути у кожного. Пара не погодилася на аборт, вважаючи це вбивством. Про це пише Fabiosa.

Незабаром у сім'ї народилася дівчинка з кістковими деформаціями черепа і з розщепленням в хребті, з-за якого вона не зможе ходити. Крім цього, вона не може дихати самостійно.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лише апарат вентиляції легенів підтримує її життя. Така комбінація захворювань дуже рідкісна. Лікарі кажуть, що довго жити з такими відхиленнями неможливо.

Щоб доглядати за дочкою, батькам довелося залишити роботу і присвятити себе своїй дитині. Незабаром у них закінчилися гроші на лікування і їм довелося створити групу в Facebook для збору матеріальної допомоги.

Знайшлося чимало людей, готових допомогти родині хоча б добрими словами, але виявилося, що такими були далеко не всі. Поряд з тими, хто висловлював захоплення мужністю Голдманов, деякі користувачі звинувачували їх в егоїзмі і знущанні над хворою дитиною.

"Дозвольте прояснити: лікарі рекомендували зробити аборт, але ви вирішили приректи дитину на страждання і чекаєте допомоги в цьому від інших?", "Ви – батьки-егоїсти, через ваше рішення вона змушена страждати все своє життя. Іноді немає сенсу сперечатися з медициною", "Те, що ви зробили, – знущання над дитиною, а ви просите громадськість допомагати вам мучити її й далі".

На самому початку 2019-го, крихітка відсвяткувала свій перший день народження.

Нагадаємо, дитина народилася з рідкісною аномалією, яка ледь його не вбила. Але хлопчик не здається і збирається втілити заповітну мрію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Девід і Сара Хеллер чекали свого первістка і мріяли лише про одне — щоб він народився здоровим. Але коли пара прийшла на УЗД їм повідомили, що у дитини лицьовій дефект.

Також "Знай.uа" писав, життя Антоніо Девіса з Чикаго перевернулося з ніг на голову в 1994 році. Коли він потрапив у перестрілку в одному з небезпечних районів. Так Антоніо, який до цього нічого не знав про людей з обмеженими можливостями, тепер був змушений вчитися жити в інвалідному кріслі.