У Львівській області сталася тривожна історія. Так, вчителі львівської школи №98 залишили школяра на кордоні. Відомо, що вчителі і діти їхали автобусом на екскурсію до Італії.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню у Facebook матері хлопчика Тетяни Бойко.

"Ми помилково дали нашій дитині не біометричний паспорт, а звичайний, також діючий, дитина виявила це перед кордоном і відразу сказала про це завучу, на яку було виписано довіреність про те, що ця людина з 10.01 по 18.01 несе відповідальність за життя і здоров'я" нашого сина. Дізнавшись про це, завуч Мних заявила, що автобус чекати, поки ми привеземо інший паспорт, не буде, без всякого бажання шукати компроміс. Ця розмова відбулася о 14:30, а о 15:00 нашу дитину висадили на мороз, навіть не домовившись, щоб вона чекала у теплому приміщенні! Мені по телефону Мних сказала, що домовилася з кимось із прикордонників, його посадять у транспорт до Львова, але це були тільки слова ... ", - повідомила Бойко.

Також мама хлопчика розповіла, що школяра залишили на кордоні одного і йому довелося добиратися додому самотужки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Наш син простояв на морозі -6 до 18 годин і нікому до нього не було діла... Остаточно промерзнув, він сказав, що буде шукати транспорт, щоб дістатися на вокзал Чопа, який знаходиться в 7 км, і ми втратили з ним зв'язок...", - додала мати школяра.

Варто нагадати, що в столиці призупинили заняття в 4 школах у зв'язку зі зростанням захворюваності учнів на грип та ГРВІ з початку 2019 року, про що передають "Українські Новини", посилаючись на повідомлення Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові невідомий вранці понеділка, 14 січня, подзвонив в поліцію і повідомив про замінування однієї з елітних шкіл: гімназія №163, що на вулиці Луї Пастера, 330, скасувала заняття, на місці працювали правоохоронці та вибухотехніки.

Нагадаємо, у Росії школярі по-звірячому розправилися з вчителькою.

Як повідомляв Знай.uа п'яний харків'янин викинув маленького сина з четвертого поверху: наснився кошмар.

Знай.uа писав, під Києвом школярі придумали новий вид цькування.