Відомий український шоумен, актор, телеведучий і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів, що в грудні 2018 року зустрічався з Петром Порошенком. Під час зустрічі гарант запитав у Зеленського, чи стане він балотуватися на пост глави держави.

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Українській правді.

Шоумен розповів, що відвідав адміністрацію за ініціативою Порошенка. За словами Зеленського, його запросили, "щоб запитати - йдеш чи не йдеш?". Шоумен відповів, що "думає".

"Ну а що я повинен був сказати? Це правда, я думаю ... Він (Порошенко - УП) пояснив складну ситуацію в країні, він старається. А ви, мовляв, так жартуєте (про нього - УП), а я намагаюся". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За його словами, відповідь Порошенку звучала так: "це ж гумор, який відображає суспільство. Гумор - це така легка форма будь-якому керівникові країни дати зрозуміти де він живе і в якій ситуації. Мені здається, що так завжди було".

Крім того, Зеленський сказав, що щасливий, що "в Україні є гумор".

Нагадаємо, у Всесвіті не перше тисячоліття діє один і той же закон: будь уважним, коли щось говориш, це може стати реальністю. Ну і інший, як у американських копів – "все, що ви скажете, може бути використано проти вас".

Так сталося два роки тому, коли футуролог Віталій Кулик вперше заговорив про Володимира Зеленського, як про президента, а не гумориста. Нещодавно він зрозумів, що більшою мірою виявився правим і тому поділився думками з цього приводу у своєму блозі.

"Казав мені один знайомий філософ: "Не пиши пророчих текстів. Вони у тебе збуваються з кармічною постійністю ... ". В середині 2016 року я розмірковував про майбутнє політичних партій. Казав, що запит на нову якість політики рано чи пізно зруйнує наш олігархічний консенсус і почне підривати традиційні форми політичних партій."

Нагадаємо, Держкіно заборонило популярний фільм із Зеленським.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський публічно вибачився перед журналістами.

Також "Знай.uа" писав, в мережі показали, як головний борець за правду на Майдані проміняв ідеали на шикарне життя.