У неділю, 20 січня захід України, центр і північ засипле снігом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Більше того в Одеській і Миколаївській області потужна стихія принесе із собою сніг з дощем. Крім того відзначається, що з північного сходу насунеться похолодання: так, в північних областях вдень в середньому від -6 до -3 градусів, у східних від -6 до -2 градусів, в центральних областях від -5 до -2 градусів, в західних від -4 до -1, і на півдні від +1 до +5 градусів.

Варто відзначити, що у понеділок, 21 січня в східних регіонах очікується сильний сніг, у південних – сніг з дощем, проте на решті територій України обійдеться без опадів. У західних областях вдень від -4 до 0 градусів, на півночі і в центрі від -5 до -2 градусів, на сході від -4 до +1 градуса, і в південних регіонах від 0 до +8.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Вже у вівторок, 22 січня синоптики прогнозують відсутність опадів на всій території України. Температура повітря вдень складе: в західних областях від -7 градусів від 0, в північних і східних областях від -10 до -7 градусів, в центрі від -8 до -6 градусів і на півдні від -5 до +1 градуса.

Також відзначається, що у середу, 23 січня стихія подапує українцям сніг, проте не на всій території країни. Так, він пройде скрізь, кірм західних областей. Стовпчик термометра вдень на заході буде коливатися в діапазоні від -7 градусів до 0, в північних і східних областях від -10 до -7 градусів, в центрі від -8 до -6 градусів, на півдні від -1 до +5 градусів.

Разом з тим варто відзначити, що більше 6 тисяч рейсів скасували в США через негоду, яка викликана сильними снігопадами. Синоптики прогнозують, що найближчим часом негода триватиме.

Наголошується, що найбільші труднощі виникли у пасажирів на Середньому Заході і Північному сході США.

В аеропорту Омахи, штат Небраска, літак викотило за межі злітно-посадкової смуги, аеропорт був повністю закритий на кілька годин. Повідомляється, що з 150 пасажирів ніхто не постраждав.

Нагадаємо, цифри на градуснику українців змусять хвилюватися, аномальні гойдалки в дії.

Як повідомляв "Знай.ua", невгамовна стихія зробить українцям боляче.

Також "Знай.ua" писав, що синоптик розповіла про погоду на Водохреща.

Синоптики розповіли, якою буде цьогорічна зима в Україні