Лікар-нарколог Олена Федірко, яку довго не могли спіймати і привести в суд, прийшла на засідання у справі Зайцевої-Дронова самостійно і добровільно, однак у компанії копів. Відомо, що жінку знайшли в Харківському районі на дачі.

Олена Федірко спокійно розповіла представникам ЗМІ, що протягом шести місяців її ніхто не викликав, вона весь час була вдома, після того, як звільнилася з роботи, повідомляє atn.ua.

Навіть з квартири нікуди не виходила. А потім вирішила поїхати на дачу, де були перебої з постачанням електроенергії, а на телефонні дзвінки з незнайомих номерів вона не реагує:

сьогодні дзвонила слідчому, який дав доручення, щоб мене розшукали. Він щось сказав, там лікарі, що там-то, у мене телефон мого начальника, чому не повісткою, не по телефону.. ваш телефон був поза зоною, ну може, поза зоною деякий час, тому що там поганий зв'язок", - заявила свідок Олена Федірко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тільки суд почав її допитувати, Олена Дмитрівна навіть не змогла пригадати рік, коли сталася аварія, плуталася у свідченнях, але на питання суду, в якому стані вона побачила Олену Зайцеву, неодноразово під час майже тригодинного допиту відповідала - у дівчини були звужені зіниці і нестійка хода. Однак на уточнюючі питання, чи це могло свідчити про наркотичне або про стан алкогольного сп'яніння, експерт не змогла відповісти.

Варто нагадати, що адвокат Геннадія Дронова подав клопотання про виклик в суд спеціалістів Дніпровського інституту судових експертиз. Захист фігуранти резонансної ДТП у Харкові хотів уточнити, як вимірювалася швидкість автомобіля Олени Зайцевої. Проте суд відмовив у клопотанні Сергія Перепелиці адвоката Геннадія Дронова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно відбулося чергове засідання щодо аварії в Харкові, жертвами якої стали 6 осіб. Київський райсуд Харкова задовольнив вимогу потерпілих вислухати експертів, які не змогли відповісти на питання, чи вживала Олена Зайцева у день ДТП алкоголь.

Нагадаємо, "карма" Зайцевої: в Харкові сталося кілька трагічних ДТП, замішані мажори.

Як повідомляв Знай.uа вдвічі більше стало відомо, з якою швидкістю Зайцева в'їхала в натовп.

Знай.uа писав, Зайцева могла запобігти смертельній ДТП: експертиза розставила все на місця.