Самооцінка людини зростає протягом цілого життя і досягає свого максимуму у 60-70 років. До цього висновку дійшли психологи Бернського університету. Дослідження опубліковане на сайті університету.

Дослідження: медитація виліковує "хворобу ветеранів"

Дослідники зазначають, що проаналізували дані 165 тисяч людей у віці від 4 до 94 років. Як з’ясувалося, до 11 років рівень самооцінки зростає, а потім залишається на одному рівні до 15 років.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У 16-17 років зростання любові до себе відновлюється і досягає піку у 60-70 років. Окрім цього вдалося з’ясувати, що після 90 років різко посилюється невпевненість в собі.

З серцем наввипередки: нове дослідження засмутить любителів марафону

"Літні люди перестають любити себе через різке погіршення здоров’я і матеріального достатку", – відзначають психологи. В свою чергу, вчені прийшли до висновку, що егоцентризм покоління мілленіалов сильно перебільшений.

"Самооцінка людей, які народилися в 80-90-ті роки ХХ століття розвивається так само, як у тих, хто був народжений на 20 або 40 років раніше", – так йдеться у дослідженні.

Нагадаємо, дослідження: куріння марихуани може залишити вас без потомства.

Регулярне вживання марихуани може погіршити якість сперми.

До такого висновку прийшли дослідники з Медичного центру Університету Дьюка в Північній Кароліні після того, як вивчили вплив тетрагідроканнабінолу (діюча речовина) на кількість сперматозоїдів у 24 чоловіків, які курили коноплю, повідомляє журнал Epigenetics.

Як повідомляв "Знай.uа", ожиріння передається внукам і правнукам.

До такого невтішного висновку прийшли дослідники з Цюріхського університету після того, як вперше вивчили вплив материнської дієти на дітей, онуків і правнуків, повідомляє Daily Mail.

Медики попереджають, що ризики виникнення ожиріння, діабету, алкоголізму і наркоманії зростають у наступних поколінь навіть якщо вони дотримуються здорової дієти.

Також "Знай.uа" писав, що вчені "накурили" мишей із хворобою Альцгеймера: що з цього вийшло.

Тетрагідроканнабінол, содержающийся марихуанi, може поліпшити пам'ять пацієнтів з хворобою Альцгеймера.

До такого висновку прийшли дослідники Медичного центру університету в Геттінгені Німеччини, які протягом шести тижнів піддавали гризунів впливу ТГК — активного інгредієнта і одного з основних каннабіноїдів, повідомляє Daily Mail.