За період незалежності в українців сталися неймовірні зміни в мисленні, тому воно тепер сильно відрізняється від мислення росіян.

Таку думку висловила відома російська журналістка Вікторія Івлєва, передають "ФАКТИ".

Журналістка Вікторія Івлєва

"Скажу про відмінності. Знаєте, вкрай мало зустрічала в Україні людей, які говорили: "Та від нас нічого не залежить. А що ми можемо? Нічого не можемо". Навпаки, мені говорили: "Ми зробимо те, ми зробимо це. Ми виберемо інших". У Росії таке не почуєш. У вас відбулися неймовірні зміни. Я вам просто заздрю ", - заявила вона.

Також журналістка назвала Україну "прекрасною і ніжною країною", у якій все повинно вийти і побажала українцям успіху.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, Івлєву вражає свобода і безстрашність українців.

"Майдан - визначна подія, яка увійшла в історію. Я підтримувала його з самого початку, хоча в Києві тоді не була. Якщо люди виходять на революцію, не вони в цьому винні, а ті, хто їх довів до протесту. Звичайно, краще розвиватися еволюційно, що тут обговорювати. Але якщо тебе вже дістали і ти ще не втратив почуття власної гідності і не оскотинився, ти виходиш за себе боротися тим способом, який у тебе залишається. Тим більше що починався-то Майдан цілком мирними мітингами, до яких влада була глуха", - додала російська журналістка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Януковичу інкримінують скоєння наступних злочинів: пособництво в умисних діяї, вчинені з метою зміни меж території і державного кордону України, державна зрада і пособництво у веденні агресивної війни. Всі ці злочини підпадають під жорсткі санкції Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, за скільки Янукович хотів його купити.

Як повідомляв Знай.uа секретар Єрусалимської Патріархії Аристархус особисто передав Порошенку лист про Януковича.

Знай.uа писав, журналісти показали могилу сина екс-президента: особистий священик, охорона цілодобово.