Путінські окупанти у Криму знизили ціну на провозку через Керченську поромну переправу легкових авто. Тепер за переправлення машини потрібно віддати 500 рублів (приблизно 200 гривень). І при цьому переправа в лютому здійснилва всього два десятки рейсів.

Про це свідчать дані генерального директора ГУП РК "Кримські морські порти" Олексія Волкова, пише "Обозреватель".

Керченская переправа. Перезагрузка⚠️ С 06.02 по 10.02: 22 рейса, 17 грузовых авто, 3 легковых, 3 с опасным грузом, 30 пассажиров. Стоимость для л/авто снижена.

Geplaatst door Aleksey Volkov op Maandag 11 februari 2019

Легкових автомобілів на переправі практично немає. За його словами, за звітний період через Керченську поромну переправу перевезли лише три таких транспортних засоби.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"За вказаний період перевезено 17 вантажівок, три легкових авто і три машини з небезпечним вантажем, а також 30 пасажирів", – резюмував Волков.

Варто нагадати, що підконтрольний Кремлю "парламент" Криму замовив виготовлення 500 медалей вартістю 407 тисяч рублів до п'ятої річниці анексії півострова. Про це повідомив так званий "заступник спікера парламенту Криму Юхим Фікс, передає "Крим.Реалії" з посиланням на місцеві ЗМІ.

За його словами, до 15 березня ювілейні медалі повинен виготовити московський завод "Гознак", який і раніше виготовляв медалі "річниці кримської весни". Він зазначив, що нагороджувати медалями будуть в тому числі "гостей" з сусідньої Росії і "тих, хто брав участь в організації проведення "кримського референдуму".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму забили тривогу через жахливий інцидент – на сей раз місцевих жителів сполохав і стривожив масовий мор качок біля озера Донузлав. Відео оприлюднили в одному з кримських пабліків у мережі. Кримчани припустили, що загибель птиці сталася через те, що до моря злили страшні і небезпечні для життя відходи.

Нагадаємо, Путін влаштував кримчанам нові випробування: каміння з неба такі непередбачувані.

Як повідомляв Знай.uа помічники Кадирова понівечили бізнесмена в Криму: що не поділили.

Знай.uа писав, окупований Крим опинився на межі катастрофи: навіть бетонні укріплення не рятують.