Погода на 14 лютого в Україні: точний прогноз

Всім солодким парочка не пощастить сьогодні з прогулянками на вулиці, так як в більшості областей День святого Валентина буде дощовим, та ще й з мокрим снігом. А в тих, де опади не прогнозують, буде хмарно і сиро.

На Заході у всіх областях пройде хоч і несильний, але дощ з мокрим снігом. Температура знову трохи піднялася, повернувшись до значень понеділка. Температура вдень від +3 до +5 градусів, а вночі в західних областях від -2 до +2 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

На Півночі синоптики теж всюди прогнозують опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Вдень температура повітря в північних областях від -2 до +2 градусів, а вночі так, як і напередодні від -1 до -4 градусів. У Києві вдень від 0 до +2 градусів тепла, і вночі від -1 до -3 градусів. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

На Сході опадів якраз не буде, проте це не заважає хмарам нависати над всією територією, хмарно. Тут також триває зниження температури. Вдень температура повітря буде від -1 до +2 градусів, а вночі від -2 до -5 градусів. Вітер північно-східний 5-10 м/с.

На Півдні дощ з мокрим снігом буде в Одеській області, а по решті території буде хмарно. Днем температура в областях від +2 до +5, вночі похолодало, від -2 до -5 градусів. А в Криму - +3 ... +5 градусів і 0...-2 градуси вночі. Вітер північно-східний 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород - удень +3 ... + 5, вночі 0 ... + 2

Львів - удень +3 ... + 5, вночі 0 ... + 2

Івано-Франківськ - удень +2 ... + 4, вночі -1 ... + 1

Тернопіль - удень +2 ... + 4, вночі 0 ... + 2

Чернівці - удень +2 ... + 4, вночі 0 ... -2

Хмельницький - удень +2 ... + 4, вночі 0 ... -2

Луцьк - удень +3 ... + 5, вночі -1 ... + 1

Рівне - удень +2 ... + 4, вночі - 1 ... + 1

Житомир - удень 0 ... + 2, вночі -1 ... - 3

Вінниця - удень +1 ... + 3, вночі -1 ... -3

Одеса - удень +3 ... +5, вночі -2 ...- 4

Миколаїв - удень +2 ... +4, вночі -2 ... -4

Херсон - удень +2 ... + 4, вночі -3 ...- 5

Сімферополь - удень +3. .. +5, вночі 0 ... -2

Кропивницький - удень 0 ... + 2, вночі -2 ... -4

Черкаси - удень 0 ... + 2, вночі -2 ... -4

Чернігів - удень -1 ... + 1, вночі -2 ... - 4

Суми - удень 0 ... -2, вночі -2 ... -4

Полтава - удень 0 ... + 2, вночі -3 ... -5

Дніпро - удень 0 ... + 2, вночі -3 ... -5

Запоріжжя - удень +1 ... +3, вночі -3 ... -5

Донецьк - удень 0 ... -2, вночі -2 ... -4

Луганськ - удень -1 ... +1, вночі -2 ... - 4

Харків - удень -1 ... + 1, вночі -3 ... -5

Київ - удень 0 ... + 2, вночі -1 ... - 3

Знай.ua писав, що таяння льодовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптик зробив несподіваний прогноз на лютий. Сніговий апокаліпсис відміняється. Народний синоптик Володимир Деркач розповів, що в цьому році в лютому не буде сильних морозов і хуртовин. Вночі очікується невелике зниження температури, а вже вдень практично по всій території України цей показник буде вище нуля.

Погіршення погодних умов, на думку синоптика, варто очікувати з 20 чисел лютого. Тоді можливо різке похолодання і періодичні опади.

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Підступне потепління: яку погоду прогнозують синоптики на цей тиждень