Ми розповімо про головні події в Україні та світі за четвер, 14 лютого.

У центрі Києва жорстко побили німців, гостинність зашкалює: фото

В самому центрі української столиці на Хрещатику відбулася дика бійка за участю футбольних уболівальників. Так, невідомі напали на фанатів клубу "Айнтрахт" із Франкфурта, які відпочивали в закладі "Портер Паб". У результаті бійки постраждали 5 людей. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Зеленський зі "Слугою народу" залишив позаду всіх конкурентів: повні рейтинги

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще
Рейтинги кандидата у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленсього вкотре різко пішли вгору. Цього разу він суттєво відірвався від конкурентів і міцно утримує лідируючу позицію.
Як відомо, 26,9% українців, які братимуть участь у голосуванні на президентських виборах, мають намір підтримати шоумена Володимира Зеленського. Такі результати опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проведеного з 31 січня до 10 лютого, оприлюднили 14 лютого.

Українець намагався підірвати будинок за борги по комуналці: довели

Вчора, 13 лютого, у відділення поліції надійшов дзвінок. Виявилося, що житель Миколаєва закрив себе в квартирі двятиэтажного будинку і включив газові комфортку.

Чоловік сказав, що не хоче жити і дає шанс оперативникам знайти місце події. Проте пізніше зневірений чоловік повідомив адресу свого місця перебування.

Адвокат Зайцевої заявив про її повну невинуватість: Україна затамувала подих

Історія з Оленою Зайцевої триває вже два роки. З того самого моменту, коли відбулося масштабне дорожньо-транспортна пригода у Харкові.

Адвокат Зайцевої Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна не може бути визнана винною.

Адковат вважає, що дівчина дотримувалася правил дорожнього руху, а в ДТП винне місто, тому що воно славиться такими подіями.

ПриватБанк кинув клієнта через Приват24

Вранці 14 лютого на сайті Мінфін у розділі "Відгуки" був залишений досить цікавий фідбек з приводу роботи державної установи "ПриватБанк". Так, клієнт банку при використанні онлайн сервісу інтернет банкінгу "Приват24" зіткнувся з проблемою: послуга, за яку було сплачено, надана не була, але при цьому повертати гроші теж ніхто не поспішав.