У Шевченківському суді Києва зачитали розшифровку допиту підозрюваних у кривавому убивстві херсонської активістки Катерина Гандзюк.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Про це повідомляють ЗМІ із зали суду, де продовжують обирати запобіжний засіб підозрюваному у організації убивства голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

Владислав Мангер
Владислав Мангер

За словами підозрюваного Сергія Торбіна, зустріч з Олексієм Левіним, ще одним фігурантом справи, який зараз ховається в Домінікані, відбулася в середині серпня і була випадковою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

""Він питає, чи є хтось із людей? Є робота". Я питаю: яка?". "Треба завдати тілесні ушкодження" ", - сказав, згідно розшифровці допиту, Торбін.

"Я запитав:" Кому завдати, що за тілесні ушкодження? Кому конкретно? ". Він каже:" Гандзюк". Я трохи здивувався. Потім кажу:" А як ти собі це уявляєш? Це ж жінка "." Ну, жінка і жінка, і що? ". Кажу:" Я сам цього робити не буду, у хлопців спершу. Що по чому? "." Якщо побити, руку-ногу зламати, то п'ятірка. Якщо кислотою облити, то 2,5-3 "", - описав Торбін під час допиту свій діалог з Левіним.

За словами Торбіна, Левін повідомив йому, що Гандзюк "всіх задовбала". І що її діяльністю не задоволений якийсь "Миколайович".

Гандзюк
Гандзюк

"Я запитав, хто це - Миколайович?". "Ти що, не знаєш, хто такий Миколайович? Ну, я так припустив, що це може бути Мангер" ", - каже Торбін.

Владислав Мангер
Владислав Мангер

"Левін хотів, щоб хлопці зробили тілесні ушкодження, повинна була бути рука-нога, середньої тяжкості ушкодження, а не такі наслідки. Кількість сірчаної кислоти вибирав виконавець", - додав Торбін.

Нагадаємо, під час проведення засідання при обранні запобіжного заходу адвокат підозрюваного Мангера заявив про непублічну роботу Гандзюк на СБУ.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Шевченківському суді триває засідання щодо обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру у справі Катерини Гандзюк.

Також Знай.ua писав про те, що очільник Херсонської обласної ради, якому висунули підозру в замовленні вбивства активістки Катерини Гандзюк, Владислав Мангер дав свідчення у суді.