В Україну прийдуть по-справжньому лютневі морози

снігопади
снігопади

Cиноптики діагностували новий прихід зими в Україну. Рання весна порадувала багатьох українців, та ніхто не розраховував на те, що незабаром знову доведеться діставати пуховики, шапки і теплі валянки.

Сьогодні, на четвер, 21 лютого, прогнозуються суттєві погіршення погодних умов і різке похолодання з можливими опадами у вигляді снігу.

Зеленський оголосив мир з Притулою: тролить мене, бо ще маленький

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
Те, що між Володимиром Зеленським та Сергієм Притулою досить напружені стосунки, припускали неодноразово. І справді – український гуморист зі Збаража міг добряче пожартувати над новоспеченим кандидатом у президенти, приміром:

Зеленський стверджує, що цілком нормально ставиться до Притули, більш того, коли вони тільки починали свою концертну діяльність на Західній Україні, допомагав їм у Тернополі саме він – "Сірий", як по-дружньому називає його гуморист.

Янукович зробив важливе звернення до українців: ніколи такого не було, і ось знову

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Екс-президент Віктор Янукович, який знаходиться в РФ, написав лист українцям. Текст листа опубліковано на сторінці прес-секретаря Януковича-молодшого в Facebook.

У листі Янукович назвав криваві події 2014 року "державним переворотом", який, за його словами, привів до того, що Україна в занепаді.

Потап помстився вагітній Каменських одразу з двома: фото

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Український продюсер Потап, який, за чутками, є батьком майбутньої дитини Насті Каменських, опублікував знімок з Горбуновим і Осадчою. Про це пише Clutch.

Нещодавно співачка Настя Каменських, якій давно приписують роман з Потапом, опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографії з телеведучим Юрієм Горбуновим.

Найщасливіші знаки Зодіаку 2019 року: чекайте на мішки грошей та оберемок кохання

Відомий астролог Павла Глоби поділився прогнозом на 2019 рік для знаків Зодіаку, яким буде неймовірно щастити.