Анексований Крим нібито зв'яжуть залізничним сполученням з країною-агресором, Російською Федерацією, 8 грудня 2019 року.

Про це заявили в компанії "Кримська залізниця".

Кримський міст
Кримський міст

Так, за словами начальника відділу по обслуговуванню пасажирів "Кримської залізниці" Володимира Резніченко перший поїзд повинні запустити на Кримський міст 8 грудня.

Кримський міст
Кримський міст

"Дату визначено. І немає жодних сумнівів, є повне розуміння, що 8 грудня перший поїзд прийде в Крим. Прийнято, що продаж відкривається за 45 діб, але є домовленість, що квитки почнуть продавати за 90 днів від 8 грудня", - заявив Резніченко.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Також повідомляється, що пасажирськими перевезеннями займатиметься окрема російська транспортна компанія. Передбачається, що до Сімферополя, Севастополя, Євпаторії і Феодосії будуть ходити 11 пар пасажирських поїздів, в основному з Москви, Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга та Кисловодська. Між Москвою і Сімферополем курсуватиме двоповерховий потяг загальною місткістю 882 пасажира.

Варто нагадати, що депутатка Держдуми РФ Наталія Поклонська розлютилася через заяви міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про український Крим. Колишній "прокурор" окупованого півострова у своєму Facebook назвала слова дипломата фантазіями. Депутат також порадив Клімкіну припинити жити ілюзіями та не нав'язувати іншим свої переконання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що постпред Росії при ООН Василь Небензя під час засідання Генеральної асамблеї ООН видав обурливу і самовпевнену заяву про те, що Крим – це Росія і питання закрито назавжди. Також він заявив, що окупація Росією Донецької та Луганської областей - це міф.

Нагадаємо, Крим завив від Путіна і проситься додому: сьорбнули "руського міра".

Як повідомляв Знай.uа окупований Донбас перетворився на гетто для українців: тотальна ізоляція, надії немає.

Знай.uа писав, у Криму дітей масово відправляють у "Юнармію": рай імені Путіна.