Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Чи може Зеленський виграти вибори

Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський лідирує в рейтингах. Це підтверджує і свіже опитування соціологічної служби Центру Разумкова.

За даними опитування за Зеленського готові проголосувати 17,5%, а серед тих, хто збирається взяти участь у виборах - 19%. Цілком гідний результат як для коміка. Але лідерство в соціологічних рейтингах далеко не означає автоматичну перемогу на виборах, адже ще є величезна кількість факторів, які можуть вплинути на результати волевиявлення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Курс валют на 24 лютого

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на 24 лютого 2019 року. Так, курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 22 лютого, підвищився в ціні і тепер становить 27,01 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Весна вже на порозі

Похолодання в Україні, яке розчарувало нас після теплих днів, виявилося лише невеликим "системним збоєм" у наближенні весни, яка впевнено крокує по Україні. Можна ховати шапки і теплі шарфи і починати дихати на повні груди – синоптики пообіцяли потепління. В Українському Гідрометцентрі прогнозували, що в неділю, 24 лютого, у Києві вдень максимальна температура повітря складе -3 градуси, у неділю — +1, а в понеділок — +6.

Визначився переможець Нацвідбору 2019: хто представить Україну на Євробаченні

Національний відбір на Євробачення-2019 завершено, названо ім'я переможця. Офіційно відомо, що представляти Україну на міжнародний пісенний конкурс поїде MARUV. MARUV — українська співачка, композитор, поет і продюсер Ганна Корсун. Живе і працює в Києві. Музичні напрямки: Pop, Electronic. З лютого 2017 і до березня 2018 року під ім'ям MARUV виступав музичний проект з її участю — спадкоємець групи "The Pringlez".

Українських копів розпустили на карантин

У Савранському відділенні поліції в Одеській області на кір захворіла майже половина працівників. Тому керівництво вимушено запровадило карантин. Кількість хворих в цьому відділенні поліції досягло 15. Однак лише у 9 з них підтвердився діагноз "кір". Інфекція поширилася від одного із співробітників, який зі свого боку заразився від батька у другій половині січня. Всього у відділенні працює приблизно 40 людей.