У окупантів назріла велика і дуже складна проблема з так званим Кримським мостом. Так, на незаконно побудованому спорудженні помітили вельми шокуючу деталь. Відомо, що висота прольотів може принести дуже багато проблем.

Про це стало відомо завдяки повідомленню відомого блогера RoksolanaToday&Крим в соціальній мережі Twitter.

Кримський міст
Кримський міст

За інформацією блогера, головна проблема споруди - його висота.

"Влуч у хвіртку. Тільки гондоли і гондольєри незабаром будуть протискуватися сюди. Висота, просідання, замулювання", — йдеться в підписи до фотографій.

Варто нагадати, що так звана влада в окупованому Російською Федерацією Криму похвалилися, що нібито здійснила свій найуспішний курортний сезон за всі пострадянські роки. Відомо, що кількість туристів, за інформацією кремлівських пропагандистів, на півострові наблизилося до 7 млн людей.

Про це стало відомо з повідомлень пропагандистів програми "Взгляд", пише "Обозреватель". За інформацією журналістів, приїжджі принесли в бюджет понад 3,2 мільйона рублів у вигляді податкових відрахувань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські військові заблокували доступ в Інтернет в російській "фабриці тролів", повідомляє Washington Post. Як передбачається, мова йде про Агентство інтернет-розслідувань, яке базується в Санкт-Петербурзі. Його американська влада звинувачує у втручанні у вибори.

За попередніми даними, працівники Агентства відчули проблеми з доступом в мережу в день голосування, а також на наступну добу – під час підрахунку голосів. Як змогли з'ясувати журналісти, "тролі" поскаржилися системним адміністраторам на виниклі труднощі у своїй "роботі".

Нагадаємо, українців змусять платити за дороги: назвали три напрямки.

Як повідомляв Знай.uа у Криму випав сніг, комунальники не справляються.

Знай.uа писав, Зайцевій винесли вирок: згадуємо подробиці кривавої трагедії.