Головною причиною відмови в наданні житлової субсидії серед столичних заявників є наявність заборгованості по комунальних послугах понад два місяці.

Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Крім того у відомстві відзначили, що причиною відмови у наданні державної допомоги може стати заборгованість за видатками на управління багатоквартирним будинком, яка перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів (19 210 грн).

Також відмовити у задоволенні заяви можуть через банальну помилку у декларації доходів та витрат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно стало відомо про те, що Андрій Коболєв залишиться на своїй посаді керівника правління компанії НАК "Нафтогаз України". Його оклад збільшиться до 2,08 мільйонів гривень.

Як стало відомо, Володимир Гройсамн отримав листа від Клер Споттісвуд - голови наглядової ради "Нафтогазу" - у якому йшлося про те, що термін повноважень Коболєва подовжили на 3 роки. Прем'єр-міністр України публічно просив переглянути розмір винагороди Коболєва.

У листі йдеться про те, що комітет з призначень та винагород залучив зовнішнього консультанта та провів огляд ринкових рівнів винагород, і відтепер запропонована зарплата Коболєву відповідає ринковій.

Також у листі зазначено, що голова "Нафтогазу" примає і виконуватиме рішення про спрямування всього свого доходу (100%) до кінця року на благодійність. З цьоо випливає, що Коболєв не матиме особистого зиску внаслідок прийняття будь-яких рішень на цій посаді. Раніше сам Коболєв заявляв про те, що усі гроші, які він отримає до кінція року, перебуваючи на цій посаді, віддасть на благодійність.

Крім того варто відзначити, що українцям вибірково списали комунальні борги. Про тих, хто став цими щасливчиками.

Так, за даними видання, Верховний суд України заявив, що нові власники житла та комерційної нерухомості (офіси, склади тощо) можуть не виплачувати комунальні борги, що залишилися від попередніх господарів.

Згідно з рішенням суду, якщо людина є новим господарем нерухомості, то її не мають права відключати від комунальних послуг за борги, у які вона не заходила. Більше того, регіональні обленерго зобов'язані укладати нові договори з охочими. Відмовляти через заборгованість, накопичену до них, тепер вважається протизаконним.

Нагадаємо, картка киянина отримала нові привілеї, але пощастить лише обраним.

Як повідомляв "Знай.ua", курс в обмінниках штормитиме весь тиждень.

Також "Знай.ua" писав, що українці зможуть отримати надбавку, гроші дали "євробляхери".

Як самому розрахувати розмір субсидії