В Україні у понеділок, 4 березня, очікується сильний вітер з порывами15-20 м/с, а на високогір'ї Карпат - до 25 м/с.

Оголошено попередження про шторм.

Передає Укргідрометцентр.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Україні: 4 березня пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат до 25 м/с (1 рівень небезпеки, жовтий)", - кажуть синоптики.

Варто нагадати, що Крижане цунамі атакувало жителів містечка біля озера Ері в провінції Онтаріо в районі водоспадів Ніагара.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Величезні брили під шквалом сильного вітру знесли будинки, дерева, вуличні ліхтарі і продовжують наступати, пише The Sun.

На дивовижних знімках можна побачити великі валуни, накопичене біля підпірної стіни озера Ері в Онтаріо.

Але найголовніше лід продовжує наступати, утворюючи стіну з білих валунів протягом декількох секунд, яка росте у висоту.

Як пояснили метеорологи, химерне явище виникло в результаті сильного шторму, що підняв величезні шматки льоду з поверхні річки і викинув їх на берег і проїжджу частину .

Мисливець на шторм Девід Піаніно сфотографував льодяні брилі біля моста Миру, який з'єднує Форт-Ері і Буффало в Нью-Йорку, описуючи його як "одну із самих божевільних речей, свідком яких я коли-небудь був".

За словами очевидця, лід зрушився на 45 метрів углиб суші і до того часу, як він пішов, "почав атакувати дерева і вуличні ліхтарі".

Неймовірні фотографії також показують величезні пагорби льоду, що розбиваються об будинку людей у місті Гамбург, штат Нью-Йорк, розташованому на південь від Буффало.

Офіційні особи попросили громадськість триматися подалі від цього району і повідомили, що пожежники будуть перевіряти жителів.

Ще одне незвичайне явище виникло на південному заході узбережжя Великобританії.

Цим вранці південний захід Англії зафарбувався в рожевий колір.

Нагадаємо, Одесу накриє аномальне погодне явище: залишайтеся вдома

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Народження синоптичної карти: історія виникнення всесвітньої служби погоди

Також Знай.ua" писав про те, що "Кільце вогню" в Тихому океані знищить все живе на Землі