Скандальному керівникові правління компанії НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву підвищили зарплату, подовживши контракт іще на три роки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив юрист Михайло Шнайдер.

"Яка прекрасна новина. Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" прийняла рішення подовжити контракт з Андрієм Коболєвим іще на три роки. А тепер увага. Згідно з умовами цього контракту, він буде отримувати 2 мільйони 800 тисяч гривень на місяць. Це вже не фантастика, це - справжня фантасмагорія. У злиденній та воюючій державі, де люди не живуть, а виживають, керівник державної компанії буде отримувати такі колосальні гроші.", - відзначає Шнайдер.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці взялися активно коментувати допис юриста.

"Строк би йому за "згвалтування" народу, а не зарплату", "А чи потрібен нам Нафтогаз? Дешевше без нього", "Ось вам нові молоді пики. Яке нахабство", - пишуть обурені українці.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що Андрій Коболєв залишиться на своїй посаді керівника правління компанії НАК "Нафтогаз України". Його оклад збільшиться до 2,08 мільйонів гривень. Таке рішення ухвалила наглядова рада НАК "Нафтогаз України".

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська компанія "Нафтогаз" виграла арбітраж у Гаазі про визнання РФ винною у втраті компанією активів через анексію Криму.

Нафтогаз України
Нафтогаз України

Про це стало зрозуміло зі слів голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва під час брифінгу.

"Нафтогаз України отримав рішення арбітражу в міста Гаага, де розглядалося питання позову Нафтогазу до РФ про втрачених активах у Криму та на шельфі Чорного моря. Рішення є позитивним. Ми змогли довести у трибуналі, що юрисдикція щодо захисту інвестицій поширюється на цей випадок, по-друге, ми змогли довести, що Росія як держава винна у втраті цих активів і повинна за це відповідати, тобто надати компенсацію", - підкреслює Коболєв.

Також Знай.ua писав про те, що у прес-службі Мін'юсту країни-агресора заявили, що не визнають часткове рішення Гаазького суду за позовом НАК "Нафтогаз України", який стосується втрачених активів компанії в анексованому Криму.