Рятувальники попередили українців про майбутню негоду, яка буде не тільки неприємною, але і місцями небезпечною для життя - тому в ці дні краще поберегти себе і залишатися вдома.

Отже, природний катаклізм прийде в Україну 10 березня, він проявиться у вигляді сильних поривів ураганного вітру. Згідно з повідомленнями синоптиків і рятувальників разом, в країні оголошено другий, "помаранчевий" рівень небезпеки. Крім поривів вітру в деяких районах Карпатського високогір'я очікується підвищення сніголавинної небезпеки.

Львівська, Івано-Франківська і Закарпатська область постраждають від підвищення рівня води.

Український гідрометцентр розповів, що протягом усіх діб, 10 березня, західні області нашої країни будуть терзати пориви вітру 25-28 метрів за секунду. На решті території швидкість вітру становитиме 15-20 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, весна мчить в Україну, але радіти не варто. +15 градусів зіпсує неприємний сюрприз.

Нагадаємо, що стало відомо, коли в Україну прийде справжня метеорологічна весна. Так, синоптики прогнозують, що остаточне потепління у всіх областях країни очікується не раніше квітня. У той же час майже весь березень буде холодним, з дощами і нічними заморозками.

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимової та весняної погодами.

Також портал "Знай.uа" писав, що весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дві дівчинки загубилися в лісі і провели там 44 години: пили воду з листя і притискалися один до одного.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток. Опубліковані прикмети. В поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

Також портал "Знай.uа" писав, що 11-річну дівчинку змусили народити від ґвалтівника. Лікарі зробили кесарів розтин, тому що влада не давала їй дозволу на аборт.