11-річну дівчинку змусили народити від ґвалтівника. Лікарі зробили кесарів розтин, бо влада не давала їй дозволу на аборт.

Кричущий випадок стався в Аргентині: 11-річну дівчинку зґвалтував 65-річний коханець її бабусі. І, доки захисники і активісти через суд домагалися для дитини права перервати вагітність, термін для аборту сплив.

Хлопчик вагою 0,5 кг з'явився на світ на 23 тижні, за допомогою кесаревого розтину, в лікарні на північному заході країни. Новонародженого помістили в інкубатор, лікарі побоюються, що дитя не виживе.

Переривати вагітність в Аргентині заборонено, але процедура може проводитися у виняткових випадках. За інформацією місцевих ЗМІ, МОЗ дозволив дівчинці аборт, але місцевий уряд заблокував це рішення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Діти, які народжують дітей - сувора реальність.
Найменшою дівчинкою, яка народила дитину, офіційно вважають 5-річну Ліну Медіну з Перу.

Її сім'я була бідною і жила в невеликому селі в Андах, де Ліна народилася в 1933 році. Місячні пішли аж у 8 місяців! Коли дівчинка почала скаржитися на болі в зростаючому животі, батьки відвезли її до лікарів, які спочатку припустили пухлина. Однак, коли провели всі необхідні тести, то були вражені: дівчинка була на сьомому місяці вагітності. Вона народила сина в 1939 році і назвала його Герардо. У згвалтуванні 5-річної перуанки звинувачували її батька, але відпустили через брак доказів. Ліна виросла, вийшла заміж, народила ще кількох дітей. Померла в 82 роки, в 2015-му.

Співвітчизниці Ліни Хільде Трухільо було 8 років, коли 2 грудня 1957 вона народила дівчинку. Батьком дитини був 22-річний двоюрідний брат, який проживав разом з дівчинкою і її сім'єю в однокімнатній квартирі.

Рахунок випадків дитячої вагітності, зареєстрованих з 1759 року, йде на сотні.

Нагадаємо, на Тернопільщині мамою стала 13-річна школярка

Як повідомляв портал Знай.ua, 12-річна мати із Борислава Львівської області, яка у вересні 2017 року народила дитину, нарешті зізналася, хто є батьком малюка.

Також Знай.ua писав, вчені назвали вік, у якому найкраще народжувати дітей.