Найцікавіше та найважливіше що публікувалося сьогодні, 12 березня.

Пасажир зажадав говорити російською, але його заткнула вся маршрутка: урок ласкавої українізації

маршрутки у Києві
маршрутки у Києві

У Києві пасажирка маршрутки провела російськомовним "урок української", заявивши, що не всі розуміють російську.

Про це пише Наталя Метлашевська-Музира у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Наголошується, що російськомовний пасажир вимагав водія маршрутного таксі зупинитися. Чоловік це проігнорував. Тоді жінка зрозуміла, що просто не розуміє російську мову.

Українці повстали проти "тотального жлобства" Kyivstar: коли це нарешті припинитися

магазин Київстар
магазин Київстар

В чергові скандали потрапляє телекомунікаційна компанія "Київстар". Причиною останнього стало не перше закриття тарифів і переведення абонентів на інші, більш дорогі, але менш якісні. Користувачі перебувають у дикій люті, так як їх обкрадають на тому, чим вони користуються кожен день і що не можна просто припинити використовувати - на мобільних телефонах.

Головне за ніч: електронна перемога Зеленського, субсидії без черги та зростання зарплат

В "Ощадбанку" розповіли, як отримати субсидію позачергово

Державний "Ощадбанк" запровадив превентивні заходи, які дозволять уникнути черг у відділеннях банку в період виплати монетизованих субсидій та оплати комунальних послуг. Про це Економічній правді повідомили у прес-службі "Ощадбанку". З 12 березня клієнти, яким субсидії були призначені до 31 грудня 2018 року, зможуть отримати субсидії у грошовій формі.

Головне за день понеділка 11 березня: весілля Потапа і Насті, смерть іще одного актора "Беверлі Хіллз" і дата кінця світу

У суботу, 9 березня, слідом за актором Люком Перрі стало відомо про смерть іще однієї зірки серіалу "Беверлі Хіллз" - актора Джеда Аллана.

У повідомленні йдеться, що Джед Аллан, найвідоміший за свою роль у Беверлі-Хіллз, 90210, помер у суботу в Палм-пустелі, Ca, у віці 84 років. Він грав у серіалі батька Стіва Сандерса.

Влад Яма похизувався розкішною дружиною: позаздрить кожен

Відомий український танцюрист, суддя "Танців з зірками" Влад Яма та його чарівна дружина знялися у досить чуттєвій фотосесії для одного з українських глянців.

Також Влад Яма розповів, за що цінує свою другу половинку.