За кілька днів до загибелі Кузьма Скрябін дав своє останнє інтерв'ю, в якому розповів про своє ставлення до подій на сході України та чинної влади.

Про це зазначається у сюжеті.

Зокрема, популярний співак відзначив, що тодішнє АТО не може продовжуватись кілька років. Ще тоді він зазначав, що Росія розпочала проти України повномасштабну війну.

"Зрозуміло, що антитерористична операція не може продовжаться рік. Зрозуміло, що це війна, війною її ніхто не називає. З якого приводу країна повинна мобілізувати людей на АТО? Давайте, в "Борисполі" терористи захоплюють літак, і з нас вибирають: ти, ти і ти, йдіть його від терористів забирайте. Це не терористи. Це давним-давно війна", - сказав Андрій Кузьменко.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім того Кузьменко різко обурювався кровопролиттям на сході України через часті смерті звичайних цивільних осіб. Більше того він висловив припущення, що війна на Донбасі триває дуже довго не лише через Росія, але й через українську владу, якій це вигідно.

"Ті кудись стріляють, ті кудись стріляють. Гинуть мирні люди. Ніхто нічого не врубається. Наша політика, видно, має якісь свої види на всю цю справу. За який х***, вибачте, стільки народу загинуло? Я просто не розумію".

За його словами, "жоден з усіх президентів України і жоден з депутатів, які там були, просиджували штани і крали у нас гроші, не зробили ні грама, щоб цієї війни не було".

Разом з тим варто відзначити, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський нагадав країні, що про деяких загиблих героїв просто не можна забувати.

"Я хотів сказати всім нашим політикам, що я їх просто не поважаю. Хотілося б, щоб вони або їхні нащадки обов'язково відчули на собі те, що відчувають мами тих пацанів, що не повернулися додому. Нехай вони знають, що кров цих хлопців на руках. Хотілося б, щоб рано чи пізно вони всі відповіли. Не знаю, до чого ці політики приведуть Україну, але, вибачте за відвертість, мене це все дістало. Не бачу жодного позитивного виходу", - саме ці слова незадовго до своєї смерті сказав український музикант Андрій Кузьменко.

Нагадаємо, Притула звернувся до українців і згадав Скрябіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна.

Також "Знай.ua" писав, що родина Скрябіна відновила найтепліші спогади про музиканта.

Останнє інтерв’ю Скрябіна у Кременчуці (повна версія)