В Україні різко обвалилися ціни на соціальні продукти

За місяць в Україні подешевшав ряд соціальних продуктів харчування. Зараз вже відомо, що в лютому куряча тушка впала в ціні на цілих 50 копійок до 58,1 грн/кг, свинина в середньому подешевшала на 97 коп. до 104,36 грн/кг, яйця-на 87 коп. - до 23,9 грн за десяток.

Крім того, наголошується, що яловичина також стала більш доступною. Так, кілограм м'яса подешевшав на 70 коп. до 128,36 грн. Також варто відзначити, що в лютому впали ціни і на яблука, що зараз становить 9,43 грн/кг, олію соняшникову до 35,07 грн / кг.

Неадекват з Біблією знімав розстріл мечеті на відео

У п'ятницю,15 березня, світ сколихнула новина про розстріл віруючих у мечеті в Новій Зеландії.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

За інформацію видання, вбивця вів пряму трансляцію розстрілу прихожан мечеті Аль-Нур у новозеландському місті Крайстчерч протягом 17 хвилин. Сам він називає себе Брентоном Таррантом. За даними видання, він - 28-річний уродженець Австралії.

На Петра Порошенка готувався замах

У Києві вбили співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого. Його тіло знайшли вранці, 14 березня біля церкви - чоловік лежав у калюжі власної крові. На трупі - численні сліди насильницької смерті.

За попередніми даними, він працював провідним консультантом Головного департаменту інформаційної політики АП.

Зеленський спритно відбив атаку хейтеров

Майже відразу після інформації про блокування офіційній YouTube-сторінки кандидата в президенти України Володимира Зеленського, стало відомо про те, що акаунт вже відновлений. Про це повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

"Завжди! Команда Зеленського переможе і завжди буде перемагати! Тому що ми робимо все від душі і будуємо все на основі честі і відкритості. Ніколи не змінюємо свої ідеали. А якщо ти робиш тільки так - це повертається до тебе, приносить удачу і тільки удачу, де б ти не був і які б глобальні мети не ставив! Все йде від відкритості і чесності! Це наш ідеал!" – йдеться у повідомленні.

В "АТБ" чоловік порізав собі вени після спілкування з охороною

У супермаркеті АТБ охоронці затримали групу покупців. Вони запідозрили їх у крадіжці і викликали окремий загін охорони.

Один із затриманих, не витримавши тиску, вирішив покінчити з собою. Він атакував охоронців, а потім порізав собі вени якимось скляним предметом. На кадрах можна помітити, що підлогу магазину буквально залитий кров'ю. Про стан здоров'я чоловіка поки не повідомляється.

Смартфони стежать за заробітчанами по кроках

Стало відомо, скільки в Польщі перебувало українців в січні. Кількість наших заробітчан підрахували за допомогою смартфонів. Так, в сусідній країні зараз проживає 1,27 млн громадян України. Про це повідомило видання Gazeta Wyborcza.

У той же час фактична кількість громадян України, які живуть у Польщі, залишається загадкою. Вся справа в тому, що точні дані відсутні як уряду, так і в Управлінні соціального страхування (ZUS).

Кириленко розповів всю правду про Maruv

Словесна перепалка у Раді сталася, коли розглядалися поправки в законопроект про українську мову.

За словами віце-прем'єр-міністра В'ячеслава Кириленка, колишні члени партії регіонів заслуговують лише на співчуття, так як їх "подруга" Maruv не поїхала на пісенний конкурс Євробачення-2019.

Лукашенко зібрався у відставку

Чутки про відставку Лукашенко з'явилися ще на початку 2019 року, потім трохи вщухли, і ось знову спалахнули з новою силою.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко може незабаром достроково покинути пост. Важливо відзначити, що чутки про відставку Лукашенко з'явилися ще на початку 2019 року, потім трохи вщухли, і ось знову спалахнули з новою силою, тим більше, що сам "Вічний президент" їх не заперечує, а навіть підігріває.