З приходом тепла більшість українців задумуються про фізичну форму. Найперше, що можна зробити - піти в тренажерний зал. Тренер залу Garry Fit, майстер спорту з жиму лежачи Сергій Губарів розповів, як не загубитись у розмаїтті тренажерів.

Найпершим ділом варто проконсультуватися з лікарем та з'ясувати, чи немає проблем зі здоров'ям та протипоказань до занять спортом. Новачкам краще робити вправи під наглядом тренера, щоб не отримати травму.
Займатись можна з тренером
Існує помилкова думка, що найкращий спосіб схуднути - багато бігати. Насправді ж біг є кардіотренуванням і передбачає використання м'язами енергії, що виробляється з допомогою кисню.
Спорт не є панацеєю від зайвих кілограмів. 80 % успіху складає здорове харчування: каші, м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. "Нездоровими" вважають деякі жири (маргарин та соняшникова олія - її краще замінити на вітамінну оливкову), перероблений цукор (будь-які солодощі, випічка) смажена їжа. Впоживання цих продуктів краще обмежити до мінімуму, особливо якщо ви займаєтеся в тренажерному залі і хочете побачити результат.

За умови регулярності фізичних навантажень та дотримання здорового раціону зміни у зовнішньому вигляді та самопочутті обов'язково будуть. Але скільки часу на це знадобиться, однозначної відповіді немає. Все залежить від індивідуальних особливостей: які були вихідні дані, чи займалися ви раніше спортом, наскільки викладаєтеся під час тренування. Одній людині, щоб побачити суттєвий результат, може знадобитися місяць, іншій - три місяці чи навіть рік.

Схуднути вдома можливо
Якщо часу на тренажерний зал немає, можна займатися вдома, але до певного моменту. Виконуючи елементарні відтискання від підлоги, випади, присідання, ви "розбудите" м'язи та запустите процес схуднення.
Нагадаємо, перехід на літній час: українцям нагадали, коли та куди переводимо годинники.
Як повідомляв Знай. ua, простий боєць ЗСУ знищив рейтинги Тимошенко та Зеленського за пару хвилин. Боєць ЗСУ присоромив кандидатів у президенти Зеленського і Тимошенко за антиукраїнські висловлювання.

Також портал Знай. ua писав, що Тимошенко завдає нищівного удару... по своїй фігурі: нове відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще