У понеділок-п'ятницю, 18-22 березня, роздрібні ціни на зріджений газ СПБТ підвищилися на 4,83% з 11,17 до 11,71 гривні за літр в порівнянні з попереднім тижнем, 11-15 березня.

Цю інформацію повідомила компанія UPECO, передає "Хвиля".

Варто відзначити, що з початку 2019 року роздрібні ціни на скраплений газ СПБТ знизилися на 12,02% з 13,31 гривень/літр.

Роздрібні ціни на скраплений газ СПБТ 18-22 березня, гривень/літр:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Назва продукту Середня ціна на 22 березня Середня ціна на 18 березня 22 березня у % до 18 березня
СПБТ 11,71 11,17 104,83

Нагадаємо, що за останні кілька місяців автогаз значно подешевшав. Чи продовжить падати ціною паливо і чого чекти автомобілістам навесні?

Незважаючи на думки автовласників щодо шкоди цього палива для автомобіля, з кожним роком популярність зрідженого газу в Україні росте. В першу чергу, це пов'язано з його ціною.

За різними оцінками, в Україні близько мільйона авто мають газо-балонне обладнання (ГБО), але події останніх місяців змусили ще більше водіїв задуматися про модернізацію своїх залізних коней.

Справа в тому, що з листопада вартість газу в Україні впала більш ніж на 5 грн — в середньому до 10,5 грн за літр. На деяких АЗС можна було заправити авто взагалі 9,3 грн, а це майже втричі дешевше бензину А-95. Хоча раніше різниця була в половину.

Раніше портал писав, що ліквідність автомобіля є далеко не останнім чинником при його купівлі. Купуючи “залізного коня”, покупці, як правило, замислюються про те, як потім продати автомобіль з мінімальними втратами. Автоексперти проаналізували вторинний ринок і визначили ТОП-5 найбільш ліквідних машин 2018 року. При продажу такого авто можна виручити грошей практично як за нову

Як повідомляв портал Знай.uа, ціни на товари і послуги обганяють доходи українців.

Також Знай.uа писав про те, що платіжні системи Visa і MasterCard підняли тарифи для банків. Що це означає і за що нам доведеться переплачувати?