Яке свято 22 березня: чого не можна робити в цей день

В цей день відзначають дуже важливе церковне свято – день вшанування пам'яті 40-ка мучеників Севастійських. А у наших предків також вшановували жайворонків і 40 птахів, що повертаються з теплих країв. Жайворонків і ластівок вважали Божими птахами, тому що вони діставали терни з розп'ятого Ісуса.

У Києві автобус розкидав пішоходів на переході, немов кеглі: над водієм жорстоко розправилися

21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. Троє людей отримали поранення. Їх госпіталізували. Одна з постраждалих отримала серйозне поранення обличчя.

Помер зірка серіалу "Далекобійники": на ньому виросло ціле покоління

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

21 березня зранку помер російський актор Петро Зайченко. Йому було 75 років. Зайченко був Заслуженим артистом РФ, він прославився по фільмах "Таксі-блюз", "Тарас Бульба", "Парад планет", а також своїми ролями в серіалах "Далекобійники" і "Дільниця".

Потужний удар з космосу не дасть українцям підготуватися до Великодня

Дізнайтеся, коли у квітні очікуються найпотужніші магнітні бурі, і яка обстановка буде на Великдень.

Як повідомляють вчені, порівняно з березнем, сонячна активність в квітні буде досить низькою. Однак, метеозалежним варто побоюватися декількох несприятливих днів в середині місяця. Є і приємні новини: у головне свято всіх християн, Великдень, не очікується магнітних бур, тому українці зможуть провести його в спокої.

Галкін збирає гроші на операцію Пугачовій: лишилися лічені дні

Шанувальники Алли Пугачової стривожені новинами про різке погіршення стану здоров'я улюбленої співачки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що проблеми з серцем і вік Алли можуть позбавити дітей матері, а Галкіна — дружину. Шоумен працює удень та вночі, збираючи гроші на дороговартісну операцію на серці для дружини.