Сімейні сварки часто закінчуються з дуже поганими наслідками іноді навіть з летальним результатом. Так, у Фастові прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно 51-річного місцевого жителя у вчиненні тяжкого кримінального злочину.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на дані прокуратури.

Так, встановлено, що в листопаді 2018 року між подружжям на ґрунті ревнощів виникла сварка, під час якої підозрюваний завдав жінці декілька ударів по обличчю, після чого схопив за горло і придушив.

поліція
поліція

Після цього чоловік виштовхнув 49-річну потерпілу через вікно квартири на четвертому поверсі і в результаті падіння жінка померла на місці пригоди від отриманих тілесних ушкоджень. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Варто нагадати, що в середу, 7 листопада, стало відомо, що в місті Фастів, Київської області, 51-річний чоловік побив свою дружину, а після цього викинув її з вікна.

Про це повідомляє прокуратура Київської області. Варто уточнити, що сімейна пара посварилася через надмірні ревнощі чоловіка. Після цього інциденту чоловікові висунули підозри.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на суботу, 30 березня, в селі Фонтанка під Одесою невідомі жорстоко вбили чоловіка власниці салонів антикваріату. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції в області. За інформацією правоохоронців, злодії забралися в будинок, де жила сім'я власників салону антикваріату. Вбили літнього господаря будинку, перед смертю його катували. Дружина загиблого, яка є власницею салонів антикваріату, в цей час була у від'їзді.

Нагадаємо, цей популярний дієтичний продукт може вас вбити: вчені шокували новим відкриттям.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали зворушливі кадри зустрічі собак з господарями після довгої розлуки: хочеться плакати, радіти і жити.

Знай.uа писав, у Польщі "однорукий бандит" змусив українця піти на вбивство: перші подробиці.