У Херсоні жінка випала з переповненої маршрутки головою вниз. Вона отримала сильні травми та численні синці.
Про це пише Типовий Херсон.
Інцидент стався у середу, 3 квітня. Жінка ледь втиснулася в переповнену маршрутку в ранкову годину-пік. На повороті по вулиці Кедровського (Будьонного) автобус нахилився, двері несподівано відкрилися, і городянка, яка стояла лише на самій сходинці, полетіла на асфальт вниз головою.
На місце події приїхала бригада швидкої медичної допомоги. Жінку госпіталізували. У неї діагностували черепно-мозкову травму та забій тімені, не рахуючи інших, менш небезпечних синців і подряпин. Постраждала лише дивом залишилася жива.

маршрутка
маршрутка

Повідомляється, що пацієнтів з травмами після поїздки громадським транспортом привозять в міський травмпункт щотижня. І на їх місці може опинитися будь-хто з тих людей, які змушені користуватися старими автобусами та тролейбусами.
Варто нагадати, що нещодавно у Києві пасажирка маршрутки провела російськомовним "урок української", заявивши, що не всі розуміють російську. Наголошується, що російськомовний пасажир вимагав водія маршрутного таксі зупинитися. Чоловік це проігнорував. Тоді жінка зрозуміла, що просто не розуміє російську мову.
Нагадаємо, що на час ремонту Шулявського шляхопроводу вносяться зміни в шлях прямування автобусних маршрутів загального користування в режимі маршрутного таксі.

Як повідомляв "Знай.uа", маршрутник жорстоко обійшовся з хворим пенсіонером, але дідусь його провчив: відповів по-повній.

Також "Знай.uа" писав, що і зірки, і звичайні перехожі купують їжу, подорожують, звертаються до лікарів та віддають дітей у школи та дитсадки, їздять громадським транспортом. Саме про останній українці мало що знають, особливо, як людей дурять щодня та куди йдуть кошти, сплачені за проїзд.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще