Останнім часом націоналізований "ПриватБанк" став інструментом для хитрих шахраїв. Фахівці з фінансових оманам активно користуються мобільним додатком "Приват24".

Про це стало відомо завдяки незадоволеним відгуками клієнтів банку в соціальних мережах.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Перевів гроші через термінал Сторенко Микола Олександрович 4890 4946 7068 2764 аванс, а товар не відправляє що робити, як викрити шахрая на олх?", - розповів клієнт банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У свою чергу в службі підтримки финучриждения заявили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою, після чого банк зможе сприяти у вирішенні даної ситуації.

"Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук та затримання злодіїв, згідно з законодавством, знаходяться за межами юрисдикції банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий посприяти цьому будь-яким необхідним чином. У разі спроби вчинення відносно Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в міліцію, так як стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися у правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленими, відповідно з чинним законодавством, за запитом усю необхідну інформацію.", - відповіли в Приватбанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шостий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду Києва від 27 грудня 2018 року про скасування ліквідації ПАТ "КБ "Хрещатик". Відповідне рішення ухвалене апеляційним судом 28 березня, повідомляє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, українці хочуть знати лайфхак: як Грановський витратив у 4 рази більше, ніж заробив.

Як повідомляв Знай.uа шахраї масово відкривають кредити: як убезпечити свій телефон та банківські картки.

Знай.uа писав, Порошенко помстився Коломойському за ганебний програш на виборах: забрав все.