В Одесі у Кіностудії імені Олександра Довженка показали документальну стрічку "Крим. Оточені зрадою".

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

Відзначається, що після показу в Одесі, фільм зможуть побачити жителі Маріуполя - 10 квітня та Харкові - 12 квітня. Крім того розглядається можливість показу у Миколаєві. З міста навіть вже надійшли відповідно прохання.

Стрічку уже переклали англійською мовою, у планах – зробити переклад французькою та німецькою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Більше того автори фільму вже готуються до міжнародного турне. Відомо, що найближчим часом стрічку відправлять до показу в Австрії, а також в інших європейських країнах.

"Плануємо вирушати у травні до Австрії. Будемо транслювати фільм "Крим. Оточені зрадою" в європейських країнах, щоби там бачили і знали, що насправді відбувалося тоді в Криму", – сказав Віктор Гром.

Варто нагадати, що представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що вирішувати конфлікт на Донбасі слід дипломатичним шляхом.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Зокрема, Разумков відповідаючи на питання зазначив, що на думку Володимира Зеленського - Крим окупований, а на Донбасі Росія веде гібридну війну проти України.

Нагадаємо, авторитетне американське видання Time знову помістило ватажка кримських і донецьких головорізів Володимира Путіна на обкладинку свого чергового номера. Так, образ російського президента розмістили над земною кулею.

Як повідомляв "Знай.ua", у цьому році в анексованому Криму Росія не буде вводити курортний збір. Наголошується, що окупанти просять Росію вивести незаконно анексований півострів з відповідного податкового експерименту.

Також "Знай.ua" писав, що прес-секретар президента держави-окупанта Дмитро Пєсков прокоментував позицію кандидата у президенти України Володимира Зеленського, який має намір вимагати від Росії звільнення української території і компенсації збитків.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман