українські заробітчани
українські заробітчани

Українцям у Польщі більше не світять заробітки

Співробітниками Вармінсько-Мазурського відділення прикордонної служби, у північно-східній частині Польщі, ретельно контролюються легальність працевлаштування іноземців. Зокрема, це стосується українців. У першому кварталі поточного року службовці провели понад 80 таких інспекцій. Результати перевірок показали, що майже 180 іноземців, переважно громадян України - працювали нелегально.

Володимир Зеленський

Зеленського збила фура: у Порошенка опублікували відео

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена. На відео фура збиває Зеленського, після чого в кадрі з'являється відома "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

Продукти

Все за ціною золота: в Україні різко подорожчали продукти

У середу, 10 квітня, стало відомо про те, що ціни на алкогольні напої і тютюнові вироби в березні цього року підвищилися на 0,9%. Якщо рахувати окремо, то тютюнові вироби — на 1,3%, алкогольні напої — на 0,5%. Крім того, на 1,1-0,5% зросли ціни на продукти переробки зернових, хліб, макаронні вироби, рибу та продукти з риби, сири і масло. При цьому яйця стали дешевше на цілих 5,0%, на 1,0-0,3% — свинина, молоко, сало, рис, соняшникова олія, а також яловичина.

Юбер Файяр
Юбер Файяр

У Франції заарештовано велику шишку з "ДНР"

У середу, 10 квітня, у французькому місті Марселі взяли під варту представника так званої "ДНР" Юбера Файяра.

"У Юбера є діти, яким треба допомагати. Він втратив роботу деякий час тому і перебував у кілька обмежених фінансових умовах", - розповіло джерело.

Якщо вірити інформації, Файяр нібито "зустрів жінку, українку", яка дала йому грошей. При цьому скільки саме не вказується.

українські моряки
українські моряки

Український моряк врятував десятки іноземців

Курсант херсонської морської академії Богдан Спориш ризикуючи життям, рятував пасажирів судна, яке зіткнулося з баржею в порту Ікітос в Перу. Про це у Facebook повідомив нардеп Гліб Загорій. Зокрема, нардеп розповів, що український курсант проходив практику на одному з судів, коли сталася надзвичайна подія. Мова йде про зіткнення двох суден, коли в морському полоні залишилися сотні моряків.