Кравець з "Квартал 95" роздяглася до гола заради діток: спливли старі інтимні фото

Популярна актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вразила шанувальників гарячою оголеною фотосесією в рамках благодійної акції. Пікантні знімки з'явилися на офіційному Instagram-акаунті студії "Квартал 95".

Зеленський зустрівся із президентом Франції Макроном: взаємні посмішки та представлення команди

У мережі з'явились перші кадри із зустрічі кандидата у президенти України Володимира Зеленського та президента Франції Емануеля Макрона. Про це повідомляють ЗМІ.

Разом із Зеленським у зустрічі взяли участь екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, колишній член НАЗК Руслан Рябошапка і керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

ЗНО з математики не під силу навіть вчителям: в Міносвіти шукають причини

Учителі з математики з кількох районів на Вінничині запропонували пройти тести ЗНО, яке складають випускники шкіл.

У тестуванні взяли учать 217 викладачів математики Козятинського, Томашпільського, Ямпільського, Хмільницького та Могилів-Подільсь­кого районів. Але таких результатів не чекав ніхто.

Прогноз погоди на Великдень та Вербну неділю: чи отримають українці божу благодать

Вже зовсім скоро християни святкуватимуть Великдень. У це свято хочеться провести час у колі близьких людей та насолодитися весняним тепло. Синоптики прогнозують, що Вербна неділя в Україні буде прохолодною і вітряною, а от на Великдень очікується тепла погода.

Зеленський чи Порошенко: Волкер розповів про вибір США, дуже неочікуване рішення

Курт Волкер
Курт Волкер

Сполучені Штати Америки не підтримали жодного з кандидатів у президенти України. У США заявили, що будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.

Про це заявив спеціальний представник Держдепу США Курт Волкер на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.