Помічник Порошенко прийняв рішення про звільнення після обурливого вчинка гаранта

Порошенко на Олімпійському

Стало відомо про розбіжності між діючим президентом України Петром Порошенком і заступником глави адміністрації президента Валерієм Кондратюком. В результаті той подав рапорт на звільнення. У своїй заяві до Порошенка генерал-лейтенант Валерій Кондратюк написав, що його обурила інформація про вербування екс-голови СБУ Наливайченка "на користь іноземних спецслужб".

На шахті в Донецькій області стався обвал, є жертви

Шахтарі

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В Донецькій області стався обвал на шахті, при цьому не обійшлося без постраждалих. Як стало відомо, в результаті події один гірник загинув і ще двоє отримали важкі травми. Інцидент стався вранці в неділю, 14 квітня, під час виконання робіт з цементації купольної частини сполучення вентиляційного стовбура і сходи чищення зумпфа.

Порошенко провів дебати на "Олімпійському" в гордій самоті

Петро Порошенко

На НСК "Олімпійський" в Києві в неділю, 14 квітня, відбулися дебати чинного глави держави Петра Порошенка. Масштабна фотосесія з президентом завершилася. Люди розходяться. Обстановка на стадіоні спокійна. Порошенко запросив усіх присутніх під "Олімпійським" зайти на стадіон і зробити спільне фото. На стадіоні зібралися тисячі людей, натовп скандує: "Порошенко - наш президент".

У Непалі сталася трагічна авіакатастрофа

Місце падіння

На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини. За інформацією журналістів, літак Let410 при зльоті втратив керування, викотився за межі злітно-посадочної смуги і врізався у вертоліт, що стояв на льотному полі. У свою чергу адміністрація аеропорту Лукла уточнила, що пасажирів на борту не було — тільки пілоти.

Порошенко розповів, що скандальний Семочко вже звільнений

Петро Порошенко

Чинний президент Петро Порошенко розповів, що вже звільнив з посади скандального Сергія Семочко: "У п'ятницю першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки генерала Семочка звільнено з посади". Про це він розповів на НСК "Олімпійський".