Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зняття Зеленського з виборів: суд прийняв доленосне рішення

Ніч перед виборами з суботи на неділю видалася безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду. Адже Шостий апеляційний адміністративний суд з 21 години почав розгляд позову адвоката Андрія Хилька. Позов стосується "визнання порушень у підкупі виборців та скасування рішення ЦВК №153 від 30.01.2019 про реєстрацію кандидата Зеленського".

Великдень
Великдень

Великдень і травневі 2019: як працюватимуть банки

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У травні банки не працюватимуть два дні. Ще один робочий день перенесуть через святкування Великодня. Зараз вже відомо, що офіційними вихідними оголошено 20 і 30 квітня після Великодня, а також 1 травня і 9 травня. Крім того, вказується, що робочий день за вівторок 30 квітня переноситься на 11 травня, тому банківські установи в цей день таки працюватимуть.

ПриватБанк
ПриватБанк

Коломойський і Приватбанк: суд прийняв фатальне рішення

Печерським судом Києва прийнято фатальне рішення на користь Ігоря Коломойського. Згідно з рішенням, дозволено розірвати договори поруки олігарха Приватбанку за кредитами рефінансування в Нацбанку. Сума кредиту становить ні багато ні мало - 9,2 мільярда гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку України.

Курт Волкер
Курт Волкер

Волкер розповів, що чекає на Україну після виборів

Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявив, що США і надалі підтримуватимуть мирну і демократичну Україну, чиї кордони і території, включно з Кримом, будуть відновлені.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Другий тур виборів в Україні 2019: що категорично заборонено робити на ділянках

Перший тур виборів вже відгримів, у другий тур пройшли кандидати в президенти — шоумен Володимир Зеленський та його опонент, чинний президент країни Петро Порошенко. 19 квітня кандидати провели дебати на НСК "Олімпійський", а у неділю, 21 квітня, українці повторно прийдуть на виборчі дільниці, щоб вже остаточно вирішити, кому довірити свою державу на найближчі 5 років. У зв'язку з цим, нагадуємо про правила поведінки на виборчих дільницях: чого категорично не можна робити.