В Україні шахраї почали використовувати нову схему, де звертаються від імені ПриватБанку. Про це повідомляє представник банку на своїй сторінці у Facebook Олег Серга.

Українцям на телефон надходить повідомлення нібито від Приватбанку про те, що вони мають шанс взяти участь у програмі "розвитку населення" та отримати 10 тисяч гривень. Однак це є шахрайством і клієнти банку насправді можуть лише позбутися своїх коштів.

"Подібну рекламу або повідомлення розміщують шахраї, які крадуть дані ваших карт. Не дайте їм жодного шансу", – пише співробітник банку.

Олег Серга пояснив, що державний ПриватБанк не проводить ніяких вікторин, опитувань та розіграшів з грошовими призами. Про подібні акції інформацію розміщують лише шахраї, які хочуть вкрасти дані банківської картки і заволодіти коштами наївних українців.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Такое впечатление, что эти фейки пишут китайцы с Али) Еще раз хочу напомнить, ПриватБанк не проводит никаких викторин,...

Geplaatst door Олег Серга op Donderdag 2 mei 2019

Раніше повідомлялося, що державний "ПриватБанк" у квітні, на наступний день після виборів, продав колекторським компаніям 40 000 кредитів клієнтів.

Тепер до них будуть дзвонити і звертатися в суд не співробітники банку, а "чорні" колектори, які купили борги по 5 копійок за 1 гривню.

Про це повідомляє журналіст Олександр Дубинський з посиланням на власні джерела.

За словами джерела, продана заборгованість близько 40 тис. позичальників на суму близько 2 млрд грн з дисконтом понад 95%. Мова йде в основному про карткових кредитах. Покупці - колекторські компанії в тому числі нібито пов'язані з міністром юстиції Павло Петренко.

Нагадаємо, ПриватБанк і Монобанк поставили українця в глухий кут.

Як повідомляв Знай. ua, Коломойський поверне Гонтареву в Україну.

Знай. ua писав, що ПриватБанк потопає в боргах, сума досягла 210 млрд грн.