У Криму Первомайський і Роздольненський райони вранці 6 травня були знеструмлені через "порушення технологічного". Про це повідомляє підприємство "Крименерго".

Згідно з повідомленням, яке написали 6 травня о 06:47 сталося технологічне порушення на ПС 330 кВ "Островська". У зв’язку з інцидентом короткочасно частково припинялося електропостачання споживачів деяких районів республіки Крим.

"В результаті роботи захистів короткочасно частково припинялося електропостачання споживачів Первомайського і Роздольненського районів республіки Крим сумарною потужністю 9 МВт (близько 41 тисячі чоловік)", – сказано у повідомленні.

За інформацією відомства, у 07:22 електропостачання всіх споживачів було відновлено. Причину технологічного порушення з'ясовується.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто зазначити, що в Криму, незважаючи на запуск четвертої нитки російського енергомосту навесні 2016 року, систематично відбуваються відключення світла. З грудня 2015 року в Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження електроопори в Херсонській області. Зараз Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії і по енергомосту з Кубані.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про пекельні затори: весь світ регоче над Кримським мостом, "ось-ось палі зламаються".

Путін дуже пишається мостом часто полюбляє ним хвалитися. Ось тільки, на цей раз цей легендарний міст опинився в центрі уваги через так звані величезні затори на травневі свята.

Юзери у соціальних мережах вирішили висміяти затори на Кримському мосту, який з'єднує анексований півострів з Російською Федерацією. Річ у тім, що навіть незважаючи на травневі свята, руху транспорту по мосту все одно практично не спостерігається.