Під Житомиром три тонни отрутохімікатів вирвалися назовні

В Олевську Житомирської області влада налякана екологічною ситуацією, яка виникла після того, як на Свято-Воздвиженській вулиці згоріла бочка з невідомими отрутохімікатами. Про це стало відомо з повідомлення на сайті Олевської об'єднаної територіальної громади.

Володимир Зеленський

Невже Трамп? Волкер розповів про "найвище представництво" США на інавгурації Зеленського

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На інавгурацію президента Володимира Зеленського з США прибуде делегація "високого рівня представництва". Про це в інтерв'ю російській службі "Бі-бі-сі" розповів спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

тарифи
тарифи

Ціна на газ у травні Кабмін прийняв доленосне рішення

Українцям повідомили доленосне рішення щодо нових цін на блакитне паливо. Уряд затвердив нові тарифи на газ. Кабінет міністрів зібрався 8 травня і обговорив всі можливі шляхи розв'язання проблеми з тарифами на газ для населення.

Відомий журналіст розбив парламентські потуги Вакарчука

Відомий журналіст Денис Іванеско розповів, чому похід Святослава Вакарчука в парламент ознаменується провалом. Відповідне повідомлення він зробив на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, Іванеско зазначив, що Святослав Вакарчук вже був народним депутатом в далекому 2007 році, проте "прогуляв" половину засідань українського парламенту. Крім того, вже через рік він склав мандат і пішов з політики.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Коломойський назвав головного ворога України, і це не Путін

Олігарх Ігор Коломойський дав оцінку президентству Петра Порошенка і розповів, що за останні 5 років відбулося з Україною. Про це повідомляє видання Finbalance. Бізнесмен стверджує, що Порошенко і його режим погодилися на експеримент над Україною.

"МВФ і група міжнародних компаній вирішили вкинути Україну в хаос заради робочої сили. Для цієї задачі вони обрали найвідмороженіших політиків, у яких немає батьківщини, немає народу і немає почуття власної гідності. Порошенко ідеально підходив для цієї ролі "Президента", - вважає Коломойський.