ПриватБанк
ПриватБанк

Повернення Приватбанку Коломойському: у Зеленського зробили гучну заяву

Представники команди новообраного президента України Володимира Зеленського заявили, що ПриватБанк неможливо повністю денаціоналізувати. Про це розповів радник Зеленського з економічних питань Олександр Данилюк.

Він нагадав, що київський суд задовольнив позов колишнього власника Приватбанку Ігоря Коломойського і визнав її незаконною націоналізацію. Однак Данилюк також додав, що на практиці рішення суду майже неможливо втілити в життя.

натуральні продукти
натуральні продукти

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відкривай гаманець ширше: які продукти подорожчають у найближчі дні

Експерти переконані, що ціни на овочі, молоко, м'ясо, фрукти та інші сирі продукти будуть рости повільніше, ніж на інші групи товарів. До відповідних висновків прийшли в НБУ. Вартість сирих продовольчих товарів, тобто тих, які не вимагають особливої обробки (овочі та фрукти, молоко і м'ясо тощо) зростатиме повільніше всього. І таку тенденцію можна помітити вже зараз.

В "ДНР" епічно зганьбилися пам'ятником Захарченко: "А це що, не Кобзон?"

Нещодавно в так званій "ДНР" проходив конкурс на те, який встановлять пам'ятник загиблому терористові і ватажку окупантів Олександру Захарченко. Конкурс завершився і на території "ДНР" вже з'явився "меморіал". Про це повідомив журналіст Денис Казанський на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Адвокат Трампа назвав прізвище "ворога США" в оточенні Зеленського

Адвокат американського президента Дональда Трампа і його близький друг Рудольф Джуліані в ефірі Fox News приголомшили гучною заявою. Зокрема, Джуліані назвав прізвище ворога Америки в оточенні новообраного президента України Володимира Зеленського. Як пояснив Джуліані, скасували візит саме з тієї причини, що в команді нового президента є вороги Трампа.

Курс валют на 12 травня: долара і євро постукали з дна

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс валют на неділю, 12 травня. Так, офіційний курс "вічнозеленого" впав на 4 копійки в порівнянні з попереднім банківським днем і зупинився на рівні 26,20 грн/долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.