Київський патріархат заявив про саморозпуск

У четвер, 17 травня, стало відомо про те, що Православна церква України оприлюднила постанову помісного собору Української православної церкви Київського патріархату про саморозпуск, датоване від 15 грудня 2018 року.

У першому пункті рішення собору зазначається, що дія релігійного об'єднання УПЦ КП припиняється шляхом об'єднання і приєднання до створюваної Православної церкви України.

Зеленський буде обирати голів ОДА серед мільйонів українців

Новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і агентств.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зараз уже відомо, що Володимир Зеленський обговорював з представниками компаній ініціативу проведення прозорого конкурсу на посади голів ОДА.

Українців порадували безвізом з ще однією країною

Українці зможуть знаходиться в Домініці протягом 90 днів без віз. У Лондоні підписали угоду між урядами України та Співдружності Домініки про безвизе.

"Угоду від імені уряду України підписала посол України у Великобританії Наталія Галибаренко, від імені уряду Співдружності Домініки – тимчасовий повірений у справах Співдружності Домініки у Великобританії Джанет Чарльз", – заявляють в прес-службі.

Коломойський прилетів у Київ

У ніч на четвер, 16 травня олігарх Ігор Коломойський прилетів з Тель-Авіва в Дніпро. А вже під вечір прибув в Київ.

Олігарх Ігор Коломойський прилетів в аеропорт Бориспіль. Про це повідомляє журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач, пише Радіо Свобода.

"Коломойський прибув в аеропорт "Бориспіль" о 20 годині тим же літаком умовної групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT, на якому сьогодні вночі він прилетів з Тель-Авіва в Дніпро", - йдеться в повідомленні.

Рада прийняла важливий закон для євробляхерів

Наближається 25 травня – дата, коли повинен був запрацювати на повну митний закон, який дозволяє штрафувати власників авто на єврономерах, які не встигли розмитнити машину.

У четвер, 16 травня, Верховна Рада прийняла закон, яким відтермінувала на три місяці введення штрафів за перевищення терміну перебування в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією.