Прикрий інцидент спіткав народного депутата Україи. Точніше, його собаку. Позафракційний депутат-мажоритарник Сергій Міщенко заявив, що в будинку його батьків отруїли собаку. Про це він написав на офіційній сторінці в Facebook.

Нардеп повідомив, що собаку Акіту отруїли в будинку його батьків. Невідомі перекинули через паркан отруйну речовину - токсичний препарат від туберкульозу.

"В будинку батьків, де ми з дітьми проводимо вихідні, отруїли нашу собаку Акіту. Нашого вірного друга, який навіть не умів гавкати. Перекинули отруту через паркан. Отрута - токсичний препарат від туберкульозу. Розтин це підтвердив", - зазначив Міщенко у пості.

Також, на його думку, так починається для нього ця виборча кампанія. Чергові погрози, чергові спроби тиску.

"Тривожна кнопка для виклику поліції виявилася деактивована, пульт поліції не відповідав. Я, як слідчий прокуратури розслідував сотні таких справ. І знаю, що слідує за вбивством собаки: розбій й замахи на вбивство, або підкинути під час розбоя гроші і цінності, поліція приїде зафіксує їх і потім доводь що це не твоє! Не відомо на що їх хворий мозок здатний", - зазначив Міщенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Але не дочекаєтеся, бо ми це вже проходили при януковичах і яценюках. П.С. Попередній ідентичний допис був заблокований тими хто готував і готує провокації , тепер я знаю що вони планували! Дякую усім за підтримку", - додав Міщенко.

Нагадаємо, депутати від БПП та Радикальної партії обзавелися елітною нерухомістю: сімейне гніздечко за мільйони.

Як повідомляв "Знай.uа", новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками міжнародних рекрутингових агентств.

Також "Знай.uа" писав, що Ліза Богуцька прокоментувала останні події в Раді, зокрема вихід з коаліції партії "Народний Фронт".