Останній дзвоник в Україні 2019: коли в школах будуть випускні

Останній дзвоник 2019
Останній дзвоник 2019

Цього року будь-яка школа або ліцей можуть самі обирати день для святкового балу, варіюючи у датах від 24-го травня до 24-го червня. За традицією останній дзвінок для усіх школярів, їхніх батьків, вчителів та випускників пролунає в 2019 році 31 травня, в останню п'ятницю весни.

Зеленський розповів, у чому йому допомагає шаурма: знає кожен українець

Президент України Володимир Зеленський порадив "зайнятим" політикам віддати перевагу шаурмі в якості перекусу. Президент України Володимир Зеленський придбав шаурму на автозаправці і опублікував пост про це в Facebook.

Гройсман таки все: Рада дала добро на відставку прем'єра

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Комітет Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя рекомендував парламенту визначитися щодо відставки прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Пропонується зробити це шляхом голосування.

У Львові бунт, озброєна юрба захоплює міськраду, поліція нічого не може вдіяти

З понеділка у Львові проходить безстрокова акція протесту "Не дамо Садовому деребанити Львів". 29 травня до них вийшли кілька чиновників, але конструктивної розмови не вийшло. У самому центрі Львова група з десятків протестуючих увірвалась в будівлю міської ради, виламавши для цього навіть замок вхідних дверей.

Полякова створить першу "Жіночу партію України": подробиці

Епатажна українська співачка Оля Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України". Очевидно, співачку надихнули колишні колеги "по цеху" - чого вартий лише приклад Володимира Зеленського, який здобув булаву президента України.