Відтепер у Варшавському офісі Facebook українці матимуть "свою людину". Українка Катерина Крук зайняла посаду менеджера з публічної політики для України.

Про це на своїх сторінках в Facebook повідомили сама Катерина, і заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін.

"Катерина Крук офіційно оголосила, що міжнародна корпорація Фейсбук офіційно обрала її на посаду Policy Manager по Україні, з розташуванням в Варшаві. Необхідно сказати, що ми чекали цього багато років", - написав Золотухін.

Також автор додав, що в Міністерстві інформаційної політики України впевнені, що це найкращий вибір. Про це було чути деякий час з неофіційних джерел, однак, на жаль, десь за 3 місяці до офіційного оголошення цього рішення у компанії Фейсбук припинили будь-яке спілкування з українцями.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми дуже сподіваємося, що після цього призначення брутальне та непрофесійне ставлення компанії Фейсбук до України та українців нарешті припиниться. Зі свого боку бажаємо успіхів, сил і наснаги та обіцяємо підтримати в усіх справах, що будуть робитися в інтересах України. Особливо в важкі часи невизначеності для соціальних мереж", - йдеться у пості.

Як додає Золотухін, Крук – це "кращий вибір, який могла зробити компанія", адже Катерина "відомий експерт з питань інформаційного простору, спікер всіх актуальних конференцій з дезінформації останніх років, принципова та чесна людина".

Заступник Міністра сподівається, що тепер соцмережа змінить своє "грубе і непрофесійне ставлення" до України та українців. Хочеться вірити.

Нагадаємо, загибелі Кобзона виявили містичний слід циганки.

Як повідомляв Знай.uа, вдова Децла загриміла в секту або зійшла з розуму.

Знай.uа писав, блогер назвав "стрілка", який знищує міст Кличко.