На Львівщині зясували, кто отримує найбільші та найменші грошові виплати.

Про це йдеться в даних Держстату.

Згідно з даними за квітень, найбільшу середню заробітну плату отримали працівники фінансових та страхових установ – 16,8 тисяч гривень. Зауважимо, що у березні фінансисти отримали в середньому 15,1 тис. гривень, а у лютому – 17,5 тисяч.

Високі зарплати отримують також представники сфери добувної промисловості і розроблення кар’єрів. У квітні роботодавці в середньому заплатили їм по 13,9 тисяч, що дещо менше, ніж у березні – 14 тис. грн. Зазначимо, що переробна промисловість цінується значно нижче – 9,9 тис. грн у квітні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Найнижчі зарплати видали працівникам тимчасового розміщування й організації харчування. У середньому за квітень вони отримали 5,4 тисяч гривень. Те ж стосується і діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування – 6 476 гривень, а також охорони здоров’я та надання соціальної допомоги – 6 272 грн.

В середньому у квітні поточного року зарплата на Львівщині становила 8 906 гривень, що на 70 гривень більше, ніж у березні.

Нагадаємо, що бюджет на 2020 рік: яку мінімалку та курс долара чекати українцям

Також портал "Знай.ua" писав, що м'ясо, комуналка та хліб: на що українці витрачають найбільше

Портал "Знай.ua" також інформував, що гривня опустилася на саме дно: експерти б'ють на сполох, такого не було давно