В Луганській області трапився жахливий інцидент. Під час роботи на лінії розмежування 7 червня на вибухівці підірвались люди. Двоє трактористів працювали у полі.

Пост про це написав заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

"Війна продовжує свої криваві жнива. Буквально дві години тому трактористи, які працювали на полі між м.Попасна та с.Новозванівка підірвались на невстановленому вибуховому пристрої. Постаждалі хлопці, мешканці с. Троїцьке 1993 та 1971 р.н., отримали осколкові поранення верхніх та нижніх кінцівок. У одного, з них, ще й контузія. Зараз вони перебувають в хірургічному відділенні Попаснянської ЦРЛ та отримують усю необхідну медичну допомогу. Стан здоров'я хлопців задовільний", - написав він у Фейсбуці.

Війна продовжує свої криваві жнива. Буквально дві години тому трактористи, які працювали на полі між м.Попасна та...

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще
Geplaatst door Юрій Клименко op Vrijdag 7 juni 2019

За словами Клименка, за п'ять років війни Схід України став одним з найбільш замінованих регіонів світу.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

" В результаті підривів вже загинули близько 300 цивільних осіб, ще 600 - отримали поранення. Серед постраждалих - 125 дітей, з яких 27 загинули. Тепер тих, хто отримав поранення вже 602. За оцінками експертів, щоб очистити Донбас від вибухонебезпечних предметів знадобиться 20 років. Тож, сподіваюсь, що механізм гуманітарного розмінування, прописаний в законі "Про протимінну діяльність", запрацює найближчим часом", - додав Клименко.

За оцінками експертів, щоб очистити Донбас від вибухонебезпечних предметів знадобиться 20 років.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували постанови про звільнення топ-чиновників: Клімкіна, Полторака, Грицака та Луценка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський відповів на петицію про свою відставку.