В Україні шлюб за добу отримав велику популярність. У Міністерстві юстиції підвели підсумки трьох років існування цього проекту.

Про це в понеділок, 10 червня, повідомив міністр юстиції Павло Петренко на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами міністра, за три роки існування проекту "Шлюб за добу" понад 64 тисячі пар одружилися.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"В Україні діє якісний сервіс для молодят, бажаючих зареєструвати свій шлюб швидко, з можливістю обрання бажаної дати та місця проведення реєстрації", - зазначив Петренко.

Як відомо, проект Шлюб за добу в Україні запустили в липні 2016 року. Спочатку він задумувався, як соціальний і насамперед для регіонів, які є прифронтовими.

Також Міністерство юстиції запровадило для українських сімейних пар можливість провести ювілейну церемонію одруження. Тому ті пари, які прижили багато років разом, можуть знову повторити клятву у коханні та відзначити для себе важливу дату з нагоди річниці одруження.

Нагадаємо, Аліна Гросу здивувала подробицями майбутнього розкішного весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап розповів, як його єдиний син віднісся до весілля з Настею Каменських.

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Кухар приміряла весільну сукню та розповіла, до чого готується.