Ідеї Зеленського змусили ахнути навіть Естонію: українці не впізнають свою країну

Естонія оцінила концепцію команди Зеленського "Держава в смартфоні". Саме ця країна першою в світі запровадила електронну взаємодію реєстрів та ID-карти, провела електронні вибори і досягла показника онлайн-послуг в 99%, надала можливість "електронного громадянства".

В Україну терміново їде голова ОБСЄ: "Європі кинули виклик"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Голова Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак, який в січні відвідав Україну, у четвер, 13 червня, знову приїде в Київ. Про це інформує прес-служба Міністерства закордонних справ України.

За видобуток газу в Чорному морі б'ються одіозні політики: Коломойський і екс-депутат Держдуми РФ

На залучення приватного партнера для розробки і видобутку нафти і газу на найбільшій за площею ділянці "Дельфін" на Чорноморському шельфі оголошено державний конкурс. Заявки на участь подали чотири компанії. Про це повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях".

Українець прославився на всю Європу героїчним вчинком: врятував дітей з вогняної пастки

Водій вантажівки з України на ім'я Андрій витягнув з палаючого автомобіля жінку і двох дітей. Як повідомляють польські журналісти, ДТП сталася в неділю недалеко від міста Шецина.

У Зеленського зібралися змінювати Конституцію: чого чекати українцям

Конституцію України, змінити не можна, так як вона є однією з найкращих в світі в частині основних прав і свобод. Про це розповів юрист Іван Ліберман.

"Справді, наша Конституція одна з найкращих у світі. Вона дуже схожа на конституцію Ізраїлю. У цій частині у нас все добре. Якщо б тільки виконувалися ці положення", - заявив Іван Ліберман.