Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 13 червня.

Саакашвілі назвав першу п'ятірку своєї партії "Рух нових сил": список імен і посад

Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської області Міхеїл Саакашвілі очолив список своєї партії "Рух нових сил на дострокових виборах до парламенту.

Бізнесмени, викладачі і програмісти: хто увійшов у другу сотню партії "Слуга народу" Зеленського

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

13 червня партія "Слуга народу" опублікувала другу сотню кандидатів у парламент. У список увійшли як відомі люди, так і не зовсім. Серед них - айтішники, бізнесмени, предподаватели і багато інші.

У паніці команда Кличка зачищає сліди: документи по скляному мосту додають заднім числом

На додаток до божевільної суми понад 420 млн грн, що, за словами столичної влади, була витрачена на будівництво непотрібного скляного подаруноку киянам до Дня міста, відразу після відкриття мосту спливли й інші резонансні факти.

Вражаючою стала інформація про те, що новий пішохідний міст Кличко відкрив, не ввівши його в експлуатацію, тим самим поставивши під загрозу тисячі людей, які його відвідують.

Гіперлуп Омеляна "зніс асфальт": сміх крізь сльози українців ллється на дороги

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Якість українських доріг завжди залишала бажати кращого і українці постійно скаржилися на якість. Відчай дійшов вже до того, що жителі країни просто не витримують і пускають у хід усе своє почуття гумору. Однак, такі жарти приправлені не тільки сміхом, але і гіркими сльозами.

Ведучий 1+1 відмовився йти в Раду від партії Зеленського: "Ватяний шар навколо"

Український телеведучий каналу "1+1" Сергій Іванов відмовився балотуватися на виборах в український парламент від партії "Слуга народу".

Про це він написав у Facebook, підтвердивши, що дійсно отримав пропозицію балотуватися за мажоритаркою. Іванов заявив, що причиною відмови є позиція сім'ї та недостатня фінансова незалежність.

По-звірячому побитий гітарист "Ляпіса Трубецького" впав у кому: лікарі намагаються врятувати легенду

Гітарист культової групи "Ляпис Трубецкой", який відомий виконанням пісні "Воїни світла", Руслан Владико впав у кому після пограбування та жорстокого побиття в Мінську. Руслан Владико потрапив в реанімацію ще на початку червня. Про це повідомляється на сторінці групи Trubetskoy в Facebook.

"Чорнобиль" від НВО запустив незворотній процес в Україні: справа на мільйони доларів

Як розповів голова Асоціації чорнобильських туроператорів, керівник агентства "Чорнобиль-тур" Ярослав Ємельяненко, потік туристів почав рости. Це сталося відразу після виходу трейлера "Чорнобиля". Зараз зона приймає до 2 тисяч відвідувачів щодня. І, судячи з потоку бажаючих, це тільки початок.