З'явилися подробиці похорону вбитої Даші Лук'яненко: плакали навіть чоловіки, чутно нелюдський крик

У п'ятницю, 21 червня, відбулися похорони вбитої 11-річної Даші Лук'яненко. Траурна церемонія проходить в Іванівці Одеської області, де жила дівчинка. Передає "Страна".

Як стало відомо, тіло дівчинки за тиждень встигло розкластися, що і стало причиною поспіху в організації прощальної церемонії. На похороні маленької Даші плакали всі, навіть чоловіки. Мама дівчинки була у нестямі від горя і кричала.

Держава у смартфоні: команда Зеленського пояснила, як полегшити життя українцям

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
21 червня, у Зеленського розповіли про "Державу в смартфоні" - це електронний проект, після впровадження якого в Україні планується надавати всі державні послуги через гаджети. Для цього користувачеві потрібно лише цифровий підпис.

Зеленський терміново звернувся до українців через відставку Авакова: "Дякую..."

Президент України Володимир Зеленський подякував "за громадянську позицію" і висловив надію, що люди "однаково з ним розуміють обов'язки дотримуватися Конституції і закони". Він відмітив, що на даний момент відсутні законні підстави для того, щоб президент брав участь у звільненні керівника МВС Арсена Авакова.

Після помісного собору УПЦ КП почесний глава ПЦУ Філаретзвільнив настоятеля Свято-Феодосіївського монастиря в Києвіархімандрита Макарія, за те, що він не брав участі в заході.

Разумков пояснив, чим відрізняється "план Зеленського" по Донбасу від дій Порошенка: різні інтереси

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков назвав безпідставними закиди, що план президента України Володимира Зеленського щодо вирішення збройного конфлікту на Донбасі є продовженням напрацювань попереднього лідера– Петра Порошенка.