19-річна дівчина відпочивала на озері з друзями, коли раптом побачила у воді дітей, які волали про допомогу. Дівчина кинулася їх рятувати, але загинула сама.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався ввечері в суботу, 22 червня, на необладнаному пляжі озера Кубенске у Вологодській області, де відпочивала Ліза Дружиніна. Дівчина відразу ж побігла у воду, коли побачила дітей, що тонуть. Вона зуміла витягнути їх на поверхню, але сама вибратися вже не змогла.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дітям допомогли вибратися з води дорослі, а тіло дівчини з дна озера дістали рятувальники.

Ліза Дружиніна була улюбленицею всього університету – голова студентської ради, активістка, грала в КВК. Друзі згадують дівчину як дуже добру і життєрадісну людину, завжди готову прийти на допомогу. Після навчання Ліза планувала стати журналістом.

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.ua писав про те, що не стало легенди мильних опер. На 55 році життя померла знаменита мексиканська акторка Едіт Гонсалес.