Канал Порошенка "Прямий" накрили силовики, виходи заблоковані, що відбувається

На телеканалі Петра Порошенко "Прямий" прямо зараз проходить санкціонована судом виїмка документів. Про це повідомив юрист Андрій Портнов, саме по його справі ведеться розслідування по телеканалу Державним бюро розслідування.

Клімкін припиняє роботу у МЗС: "Взяв політичну відпустку"

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про те, що припиняє працювати на посаді і йде в політичну відпустку. Відповідна заява прозвучала у відеоролику, який політик розмістив у Facebook.

Зеленський полетів з візитом до Канади: перші подробиці

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський відправився до Канади. Це його перший візит у цю країну в якості глави держави. Про це повідомляє прес-служба президента на офіційному сайті.

Зеленський дав українцям надію на мирний Донбас: відео

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з повідомлення про те, що у понеділок, 1 липня, відбулося розведення військ під Станицею Луганською з обох сторін.

Про це Зеленський заявив у відеозверненні, яке опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

Зеленський змусив контрабандистів тремтіти від страху: ось що буде з порушниками закону, відео

Не секрет, що контрабанда в Україні є, особливо вона розвивається на кордоні України з країнами Європи. Кожен з президентів, які приходили до влади заявляв, що боротиметься з цією проблемою. Однак вже за невеликий період президентства Володимира Зеленського почалися відчутні зміни.